A mai világban már elengedhetetlen feltétel az angol nyelvtudás. Az angolt nem elég egyszer megtanulni, azt folyamatosan kell gyakorolni és szinten tartani. Az online tanfolyamot elsősorban azoknak a tanulóknak ajánljuk akik nem tudnak részt venni nyelvi órákon és a szókincsfejlesztés, a szövegértés és a nyelvtan begyakorlása számukra a prioritás. Ráadásul a tanuló akár az otthonából, munkahelyéről kényelmesen a szabad idejében fejlesztheti a tudását .
Az órákra időpontfoglaló rendszer segítségével lehet bejelentkezni. Amennyiben a kiválasztott időpontot 24 órán belül mondja le a tanuló, azt megtartottnak tekintjük.

Az alábbi 3 online tanulási lehetőség választható.

1.)E-learning tananyag
A tanuló egy szintfelmérés után a szintjének megfelelően önállóan halad a számára kijelölt tananyagban, ahol online szótár, nyelvtani magyarázatok, változatos feladatok segítik az írásbeli fejlődését. Kiemelkedő, hogy 0-24 óra hozzáféréssel érhető el számára a tananyag a bérleti időszakon belül.

2.)Web kommunikációs workshop
  
Aki a beszédkészségét szeretné szintjének megfelelően gyakorolni és fejleszteni, az a zoomon keresztül (maximum 6 fős csoportban) profi nyelvvizsgáztató tanáraink segítségével tudja elérni.

3.)Web nyelvi magánóra
Az angol nyelvet tanuló egyéni órákat is tud venni. A magánórák adhatnak alkalmat a nyelvtani magyarázatokra, vagy személyre szabott feladatok gyakorlására pl.általános-szakmai nyelvvizsgára felkészítés, prezentáció angolul .