1) Online

A mai világban már elengedhetetlen feltétel az angol nyelvtudás. Az angolt nem elég egyszer megtanulni, azt folyamatosan kell gyakorolni és szinten tartani. Az online tanfolyamot elsősorban azoknak a tanulóknak ajánljuk akik nem tudnak részt venni nyelvi órákon és a szókincsfejlesztés, a szövegértés és a nyelvtan begyakorlása számukra a prioritás.

A tanuló egy szintfelmérés után a szintjének megfelelően önállóan halad a számára kijelölt tananyagban ,ahol online szótár, nyelvtani magyarázatok, változatos feladatok segítik a fejlődését. Online tanár állítja össze a képzési cél és a rendelkezésre álló idő függvényében az elvégzendő leckéket, személyre szabva.

A beállított kurzusban az irányított írásfeladatokat a távoktató rendszeren keresztül kell elküldened az online nyelvtanárnak,aki elolvassa, pontozza,értékeli és ennek megfelelően újabb feladatot állít össze Neked! Kiemelkedő,hogy 0-24h hozzáféréssel érheted el a tananyagot bármely napon és rugalmasan választhatod meg a képzési időpontot is. Aki a beszédkészségét is szeretné fejleszteni az Skype segítségével vagy a MySchool Nyelviskola Practice óráival tudja elérni. A kommunikációs gyakorlatok az online tananyagra épülnek és minden esetben kapcsolódnak hozzá.

2) Skype 

Az angol nyelvet tanuló Skype segítségével egyéni órákat is tud venni. A Skype-on vett órák a beszélgetés fejlesztését célozzák elsősorban az online tananyagra épülve, szorosan kapcsolódva hozzá. A tanfolyami szint a megfelelő nyelvtudásod alkalmazkodik. Az egyéni órák adhatnak alkalmat a nyelvtani magyarázatokra, vagy személyre szabott feladatok gyakorlására is. (pl.:általános-szakmai nyelvvizsgára való felkészítés, prezentáció angolul). A Skype órák előre egyeztetett időpontokban kerülnek megtartásra, amelyek 24 órával azok kezdete előtt lemondhatók. Ha 24 órán belül van lemondva, azt megtartottnak tekintjük. A Skype órákat csak online nyelvtanfolyammal kiegészítve csomagban lehet megvásárolni.